Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Ragdoll

( numărul de produse: 3 )

Ragdoll – hrănire plină de dragoste

Este greu să găsești pisici mai blânde, afectuoase, calme și iubitoare decât rasa Ragdoll. Au un temperament cu adevărat blând și uneori chiar sunt numiți câini în haine de pisică - pot deveni atât de atașați de stăpânul lor și îi pot dedica atât de multă atenție. Animalul tău de companie își dorește compania. Înconjoară-ți păpușa de cârpă cu dragoste și nu te va părăsi niciodată. De asemenea, este dispus să se lase dus de distracție. În calitate de proprietar fericit de păpuși de cârpă, probabil știi acest lucru din experiență.

Amintiți-vă că a crea o casă bună pentru o pisică nu se limitează la timpul petrecut cu mângâierea și îmbrățișarea. Responsabilitatea ta principală este să-ți hrănești animalul de companie în mod corespunzător. Un castron plin cu mâncare gustoasă și sănătoasă - asta este de ce are nevoie păpușa ta de cârpă pentru a avea puterea să se joace și, mai presus de toate, să rămână sănătoasă. Este greu să hrănești o astfel de pisică? Nu, e pură plăcere! Pisicile Ragdoll nu au preferințe dietetice speciale. De asemenea, nu sunt animale pretențioase. Desigur, hrănirea pisicilor este, de asemenea, o mare responsabilitate. Pisica ta este complet dependentă de tine. Tu decizi ce intră în bolul lui. Asigurați-vă că numai cele mai bune lucruri ajung acolo.

Hrana Ragdoll trebuie sa ii ofere cantitatea optima de nutrienti. Trebuie să fie adaptat nevoilor acestei rase și să îi ofere tot ce are nevoie pentru a trăi. În caz contrar, pisica ta se poate îmbolnăvi foarte grav. Nu lăsa să se întâmple asta. Ragdoll-ul tău are mare încredere în tine și crede că vei face totul pentru a-l face fericit. Nu-l dezamăgi. El te va răsplăti cu compania lui pentru ani lungi, sănătoși și fericiți. Hrana adecvată pentru pisicile ragdoll va îmbunătăți funcționarea organelor interne ale animalului de companie și va permite corpului acestuia să se dezvolte corespunzător. De asemenea, va oferi hainei un aspect atractiv.

De ce este atât de importantă asortarea alimentelor pentru un ragdoll? Aceste pisici sunt mari (sunt considerate printre cele mai mari toarce) și cresc mult timp. Ele ating maturitatea deplină și dimensiunea maximă la vârsta de 3 sau chiar 4 ani. Oasele care se dezvoltă mai mult decât alți pisoi au nevoie de sprijin în acest moment. Mai mult, pisicile Ragdoll suferă adesea de boli de inimă și probleme ale tractului urinar. Prin urmare, merită să alegeți alimente care vor întări și aceste organe.

Pisicile, de regulă, le place uneori să cerșească o porție suplimentară de mâncare sau un răsfăț. Cu un ragdoll trebuie să fii foarte atent. Aceste animale tind să fie supraponderale. Prin urmare, este important ce mâncare îi oferiți și câtă cantitate turnați în bol. A-ți supraalimenta pisica nu este sănătoasă. Și cu siguranță nu este o manifestare a iubirii. O pisică obeză nu este într-o formă bună. În plus, excesul de greutate duce la alte probleme de sănătate pentru animalul de companie. Scutește-ți animalul de companie de asta și ai grijă cu adevărat de ceea ce intră în bolul păpușilor tale.

Hrană pentru pisici ragdoll - drumul către inimă este prin stomac

Hrănirea pisicilor este mai mult decât o corvoadă. Este o plăcere. Sunt sigur că veți fi de acord cu această afirmație. Plăcerea poate fi și mai mare atunci când găsești mâncarea potrivită. S-au spus multe despre alimentația adecvată a pisicilor. S-au schimbat multe în acest sens în ultimii zeci de ani. Astăzi, fiecare proprietar responsabil și iubitor de pisică știe că animalul de companie trebuie să primească mese sănătoase și hrănitoare. Nu este chiar o cunoaștere secretă. Efortul pe care îl depui educației tale va da roade.

Investiția în sănătate, și în special în alimentația sănătoasă pentru pisici, are ca rezultat mai puține vizite la cabinetul veterinar. Animalul tău de companie nu trebuie să fie stresat cu privire la vizitarea clinicii. Și trebuie să vă amintiți că aceste pisici prețuiesc lipsa de adăpost. Aveți și mai mult timp să vă distrați împreună.

Hrana pentru pisici Ragdoll nu este nici o excepție, nici un produs greu de găsit. Păpușile de cârpe, ca toate pisicile, au nevoie de mâncare sănătoasă și gustoasă. Fiecare rasă de pisică are propriile nevoi specifice. Hrana bună pentru un ragdoll trebuie să țină cont de ele - luați în considerare vârsta, înălțimea și greutatea pisicii, nivelul acesteia de activitate și orice boli la care poate fi expusă o anumită rasă de pisici. Unele rase sunt mai rezistente decât altele. Dacă cunoașteți bine rasa pisicii dvs., puteți determina aproximativ nevoile nutriționale ale acesteia. Hrana uscata pentru pisici si hrana umeda pentru Ragdolls, create special pentru nevoile sale specifice, sunt capabile sa satisfaca pe deplin pisica ta. Aveți grijă de inima, pielea, blana și sistemul urinar.

Chiar dacă pisicuța ta îi place să se îmbrățișeze, nu uita că este încă un prădător. Prin urmare, hrana pentru pisicile ragdoll trebuie să conțină carne. Și pe cât posibil. Animalul primește substanțe valoroase din el. Merită să ne amintim că nu numai mușchii scheletici sunt importanți pentru corpul său, ci și organele. O dietă bine echilibrată pentru pisici implică și utilizarea acestora. Vrei să-ți hrănești bine animalul de companie? Hrana pentru pisici Ragdoll nu trebuie să conțină multe cereale. Fructele și legumele care îmbunătățesc funcționarea organismului animal sunt binevenite.

Atunci când alegeți alimente, acordați atenție valorii nutriționale a alimentelor - ce vitamine și minerale conține și ce organe sprijină. Mâncarea uscată gata preparată, cu o compoziție bună este alegerea potrivită pentru un ragdoll. Pisica o va mânca și va avea puterea de a se juca, ceea ce îi place. Vrei să fii sigur de calitatea produsului selectat? Comandați-l la magazinul EuroHrana, care a fost creat pentru a oferi proprietarilor de animale de companie acces facil la hrană de calitate excelentă, care garantează dezvoltarea corespunzătoare a pisicilor și câinilor.

Mâncare pentru pisica Ragdoll care merită luată în considerare

În casa ta locuiește un Ragdoll? Mâncarea lui trebuie să îndeplinească mai multe cerințe. Cel mai bine este să fie creat special pentru această rasă de pisici. Cu toate acestea, nu există două animale de companie la fel, chiar și în cadrul unei rase. Prin urmare, este responsabilitatea ta să fii cu ochii pe pisica ta, astfel încât să poți reacționa imediat dacă este necesar. O abordare individuală a dietei este cu adevărat importantă. Trebuie să ții cont nu doar de preferințele gustative ale animalului tău de companie, ci și de reacțiile organismului acestuia. Ca urmare a consumului anumitor alimente, animalul dumneavoastră de companie poate dezvolta o alergie sau o intoleranță.

În magazinul EuroHrana veți găsi în principal produse Royal Canin. Aceasta este o hrana completa, uscata pentru pisici Ragdoll, preparata special pentru nevoile pisicilor adulte Ragdoll (cu varsta peste 12 luni). Calitatea sa ridicată este confirmată de numeroase teste. Royal Canin conține vitamine și acizi valoroși care influențează starea blănii, care este un atu al acestor animale. Consumul regulat al acestei mărci de hrană îmbunătățește funcția cardiacă a animalului tău de companie și îi protejează oasele și articulațiile. Mușcăturile uscate Royal Canin sunt adaptate structurii maxilarului pisicii. Animalul le poate apuca cu ușurință și le poate sparge. Datorită acestui fapt, pisoiul tău va avea grijă și de igiena sa orală.

Vrei să fii sigur de calitatea alimentelor de pe lista ta de cumpărături? Verificați opiniile pe internet. Aceasta este o sursă foarte bună de schimb de informații între îngrijitori. Vedeți ce experiențe au avut alți proprietari de Ragdoll cu mâncarea și dacă pisicile lor le place mâncarea. Acest lucru vă va ajuta cu siguranță să luați decizia corectă. Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să contactați medicul veterinar. El te va ajuta să iei cea mai bună decizie și să-ți facă pisica fericită.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
amabilitate, seriozitate, promptitudine
2024-07-15
Produse de calitate. Livrare OK!
pixel