Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană umedă pentru pisici

( numărul de produse: 113 )

Hrana veterinara umeda pentru pisici - hrana pentru sarcini speciale

Rolul dietei în sănătatea preventivă nu poate fi supraestimat - acest principiu se aplică atât oamenilor, cât și animalelor. Uneori, mâncarea obișnuită nu este suficientă pentru a vă menține pisica sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp, atunci hrana veterinară umedă pentru pisici va fi utilă - una care va ajuta pisicile să se recupereze de boli, precum și să sprijine procesul de vindecare și să le îmbunătățească calitatea vieții.

Nu toate pisicile se pot bucura de o sănătate bună de-a lungul vieții, iar boala poate apărea în orice etapă a vieții lor din motive genetice sau de mediu. Aici este utilă o hrană de bună calitate, de exemplu hrana umedă pentru pisici - veterinară și testată, care conține nutrienți echilibrați corespunzător.

Pentru a avea grijă de sănătatea pisicii tale, trebuie să ai grijă și de ceea ce ajunge în bolul acesteia. Alimentația veterinară este capabilă să îi ofere toate ingredientele necesare în proporții potrivite, ceea ce îl va ajuta să se bucure de bunăstare mai mult timp și să nu-și înrăutățească sănătatea, datorită cărora are șansa unei vieți lungi.

Hrana umeda pentru pisici - ajutor veterinar in boli

Hrana veterinară pentru pisici - umedă sau uscată - are un singur scop: să vă ajute pisica să se recupereze și să trăiască o viață bună în ciuda bolii, motiv pentru care varietatea este atât de importantă pentru a potrivi exact hrana cu problema de sănătate a animalului dvs. de companie.

În magazinul nostru puteți cumpăra hrană veterinară umedă de înaltă calitate, care va îmbunătăți confortul vieții animalului dvs. de companie. Aici veți găsi hrană pentru pisici cu alergii, diabet, probleme cu rinichii, ficatul, sistemul urinar și digestiv, probleme cu hormonii, pielea și articulațiile.

Există, de asemenea, furaje specializate pentru pisici stresate, obeze, sterilizate, pisici și pisoi în vârstă, precum și pentru pisici gestante și care alăptează, și altele, datorită cărora vei oferi fiecărei pisici hrana potrivită în timpul bolii și ulterior convalescenței.

Hrană veterinară pentru pisici - ce să țineți cont atunci când alegeți?

Hrana veterinara pentru pisici - umeda sau uscata, insa, este o hrana foarte specifica, asa ca alegerea acesteia trebuie luata in considerare cu atentie pentru a avea grija de sanatatea pisicii. Cel mai bine este să luați această decizie împreună cu un medic veterinar, deoarece autoadministrarea hranei veterinare poate să nu fie recomandată pentru animal - acest aliment este un produs care susține procesele de tratament, prin urmare nu poate fi tratat ca o sursă obișnuită de hrană.

Hrana veterinara umeda pentru o pisica, adaptata bolii sau problemei de sanatate care afecteaza animalul, va ajuta la ingrijirea sanatatii acestuia. De aceea acesta este cel mai important criteriu de selecție - selecția alimentelor în funcție de o boală sau problemă, și la asta va ajuta medicul veterinar cel mai eficient calificat. Nu numai selecția alimentelor, ci și utilizarea acestuia trebuie consultată cu un medic veterinar.

În acest tip de hrană, compoziția sa este cea mai importantă, deci este un alt criteriu de selecție foarte important, imediat după tipul de boală a pisicii - determină proprietățile de sănătate ale hranei.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
Profesionalism , foarte multumita
2024-07-15
Schnell, einfach, unkompliziert.
pixel