Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Hrană uscată pentru pisici

( numărul de produse: 155 )

Hrană veterinară uscată pentru pisici - ce trebuie să știți despre aceasta?

Bolile și afecțiunile de sănătate pot începe să deranjeze o pisică de orice vârstă și rasă, așa că este important să fii pregătit pentru o astfel de eventualitate, deja în momentul luării unei decizii cu privire la îngrijirea unei pisici, deoarece este un angajament de mulți ani. .

Producătorilor contemporani de hrană pentru animale de companie le pasă și de nevoile pisicilor bolnave și ale pisicilor cu diferite boli, motiv pentru care îngrijirea unui astfel de animal este mult mai ușoară, deoarece hrana uscată veterinară pentru pisici ajută eficient în acest sens.

O dietă adecvată în boală și în procesul de convalescență poate crește foarte mult calitatea vieții și poate îmbunătăți sănătatea. Orice animal se poate îmbolnăvi, fie că este vorba de mediu, genetic sau doar un fel de accident - atunci o hrană veterinară uscată și hrănitoare pentru pisici va fi de mare ajutor.

În zilele noastre, hrănirea pisicilor cu hrană adaptată nevoilor și sănătății lor este o sarcină ușoară, deoarece aveți o selecție foarte mare și o mulțime de opțiuni. Datorită acestui fapt, animalul tău de companie se va putea bucura de o viață lungă și confortabilă, chiar și în ciuda bolii.

Hrana uscata pentru pisici - verifica oferta noastra

Alegerea adecvată a alimentelor veterinare este de mare importanță pentru sănătatea animalului - din acest motiv este foarte important să se definească precis nevoile animalului și să se asigure rapid hrană bună pentru animalul bolnav.

Hrana uscată pentru pisici, care se află în sortimentul nostru, este gustoasă, sănătoasă și hrănitoare - hrana uscată are un conținut caloric ridicat, astfel că animalul are nevoie de mai puțin volum din punct de vedere al volumului, și este totuși bine hrănit.

Alimentele veterinare pe care le oferim sunt adaptate multor boli care pot afecta animalul de companie: de la obezitate si alergii, prin probleme ale pielii, diabet, afectiuni ale cailor urinare si ale sistemului digestiv, boli ale ficatului si rinichilor, tulburari hormonale, pana la hrana potrivita pentru pisoi, pisici în vârstă și sterilizate sau care suferă de stres și multe altele.

Hrana uscata veterinara pentru pisici - ce este important atunci cand alegi?

Hrana uscată veterinară pentru pisici este foarte importantă pentru profilaxia sănătății animalului, de asemenea, îl ajută să facă față bolii, prin urmare selecția acesteia este foarte importantă. Cel mai bun sprijin în acest caz va fi un medic veterinar care va evalua starea animalului și va prescrie dieta adecvată - el are cunoștințele adecvate pentru aceasta. Nu merită să oferi pisicii tale hrană veterinară pe cont propriu, pentru că îi poate face rău.

În primul rând, problema de sănătate pe care doriți să o rezolvați cu o astfel de hrană este importantă, așa că acordați atenție instrucțiunilor producătorului, precum și compoziției sale, pentru a vă asigura că pisica primește ceea ce are nevoie.

Un alt criteriu important este vârsta animalului, precum și starea în care se află în prezent - nu numai boala sau afecțiunea care îl afectează, ci și factori suplimentari precum sarcina, alăptarea sau sterilizarea - acest lucru vă va permite și să mai bine alegeți un aliment veterinar adecvat stării sale. 

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Promptă
2024-07-20
Am incercat sa iau legatura cu numerele pe care le aveti si nu a raspuns nimeni!Si a durat ceva pana a venit comanda am dat comanda pe 9 iulie si a ajuns pe 16.
pixel