Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Spray-uri contra purici și căpușe

( numărul de produse: 1 )

Spray pentru căpușe pentru pisici - scăpați de problemă

Nu numai câinii sunt expuși la căpușe. Acest lucru se poate întâmpla oricărui animal care iese afară. Deși, chiar dacă pisica ta nu iese niciodată din casă, încă nu există nicio garanție că nu va prinde o căpușă. Cum este posibil acest lucru?

Poți aduce acasă un astfel de pasager nedorit cu hainele pe tine după o simplă plimbare în parc, sau chiar în drum spre serviciu sau la cumpărături de zi cu zi. Căpușele pot trăi oriunde, motiv pentru care spray-ul pentru căpușe pentru pisica ta este atât de important. Chiar și o simplă excursie în grădină poate face ca pisica ta să vină acasă cu o căpușă. Puricii sunt la fel de ușor de prins - chiar și contactul trecător cu un alt animal afectat de această problemă este suficient. Căpușele sunt deosebit de active primăvara și toamna, deși chiar și vara, cu excepția cazului în care este foarte cald și uscat, pot ataca într-un mod foarte supărător. Un spray pentru pisici pentru căpușe și purici va ajuta la rezolvarea acestei probleme. Nu subestimați pericolele asociate căpușelor și puricilor - acestea nu sunt doar deranjante, ci pot fi și periculoase și pot înrăutăți semnificativ sănătatea animalului dvs. de companie. Contracarează-le, pentru că doar atunci pisica ta va fi fericită și nu va trebui să renunți să-ți iei animalul de companie la plimbare dacă îți place.

Spray pentru pisici împotriva căpușelor – de ce este atât de important?

Există multe produse de protecție împotriva puricilor și căpușelor disponibile pe piață. Profită de multitudinea de opțiuni pentru a alege un produs care va funcționa cel mai bine pentru pisica ta, adică unul care nu numai că va fi eficient, dar nu va irita pielea și nici nu va provoca alte efecte secundare. La urma urmei, este vorba despre protejarea sănătății animalului tău de companie. În magazinul nostru, poți cumpăra un spray anti-căpușă pentru pisica ta, pe care îl poți pulveriza direct pe piele și blană, astfel încât ingredientele active să înceapă să respingă aceste insecte.

Există și o spumă specială pentru baie, ale cărei ingrediente pătrund în piele pentru a contracara invazia căpușelor și puricilor. Dacă pisica ta a început deja să fie chinuită de insecte și de problemele de mâncărime asociate acestora, poți cumpăra și un spray pentru purici pentru pisici care ameliorează toate aceste simptome neplăcute și are efect bactericid.

Căpușe și purici – cum să vă protejați pisica împotriva lor?

Apărarea împotriva puricilor și căpușelor este foarte importantă. Ambele tipuri de insecte pot fi sursa multor probleme de sănătate. Prevenirea este mult mai bună decât vindecarea, așa că prevenirea este cu adevărat cheia aici. La ce ar trebui să acordați atenție atunci când alegeți preparatul potrivit pentru animalul dvs. de companie? Spray-ul pentru purici pentru pisici, precum și un preparat potrivit pentru căpușe, trebuie adaptate în primul rând vârstei pisicii. Nu toate substanțele pentru combaterea insectelor sunt la fel de sigure pentru adulți și pisoi. Prin urmare, verificați întotdeauna pentru ce grupă de vârstă este destinat un anumit produs. Dacă pisica ta are deja purici, în primul rând, alege un preparat care te va ajuta să scapi de ei, iar apoi alege ceva care să atenueze efectele mușcăturilor și să aibă un efect bactericid, care va ajuta la prevenirea infecțiilor și a complicațiilor neplăcute.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-16
Excelent!
2024-07-14
Produse calitative. Recomand
pixel