Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Pentru veverițe Degu

( numărul de produse: 10 )

Ai grijă de degu-ul tău! Dă-i mâncare bună

Degus se găsesc în mod natural în America de Sud. În ultimii ani, totuși, au câștigat o popularitate imensă ca animal de companie. Aceste creaturi sunt foarte plăcute, active și dispuse să se joace. Ca proprietar responsabil și iubitor de degu, ești, de asemenea, conștient de cât de delicat este. Și cât de importantă este mâncarea pe care i-o oferi.

Nu vrei ca degu-ul tău să fie flămând și nefericit. S-ar putea să se îmbolnăvească, să se comporte apatic și reticent să se joace. Hrana pentru degus este foarte importantă. Organismele lor delicate au nevoie de un set complet de vitamine, microelemente și nutrienți. Dintii, in schimb, au nevoie de abraziune pentru ca, la fel ca toate rozatoarele, cresc de-a lungul vietii.

Ai grijă de degu-ul tău. Mâncarea de bună calitate pentru degus le va îmbunătăți calitatea vieții și le va permite să se joace și să fie o adevărată bucurie pentru tine. O degu bine hrănită va petrece ani foarte fericiți din viața ei alături de tine.

Ce ar trebui să mănânce degu-ul tău? Mâncare bună pentru degus la îndemâna ta

Mâncarea bine aleasă pentru degus este baza pentru îngrijirea corespunzătoare a acestei rozătoare fermecătoare. Oferă degu-ului tău o mâncare variată. Doar o dietă bogată și variată îi va oferi toate ingredientele de care are nevoie pentru a trăi.

Puteți alege dintre alimente și mâncăruri de bază, disponibile sub formă de granule și baloane. Hrănirea ambelor lucruri este extrem de importantă pentru degu. Stiuleții nu sunt doar un deliciu grozav, ci și ajută la scrașnirea dinților. Acest lucru este foarte important, deoarece creșterea excesivă a dinților la rozătoare este o problemă foarte gravă și dureroasă. Nu lăsa să se întâmple în degu-ul tău.

Alimentația degu-ului tău trebuie să țină cont și de nevoile sale individuale. Amintiți-vă că un exces de vitamine este la fel de dăunător ca și lipsa acestora. Serviți peleți echilibrați ca bază a dietei. În plus, puteți alege și dintr-o gamă largă de alimente complementare. Dacă nu sunteți sigur dacă ar trebui să vă suplimentați degu-ul cu vitamine, asigurați-vă că contactați medicul veterinar.

Alege mâncarea potrivită - Mâncare gustoasă și ieftină pentru degus

A ajuns un degu la tine acasă? Mâncarea pentru ea este unul dintre primele lucruri de care ar trebui să ai grijă. Degu-ul tău merită mâncare de cea mai înaltă calitate. Nu sunteți sigur ce mănâncă degus? Nu te simți suficient de puternic pentru a pregăti singur amestecuri speciale? Nu trebuie să o faci, poți cumpăra cu ușurință mâncare gata preparată, special pregătită pentru degu-ul tău.

Atunci când alegi mâncarea, ghidează-te în primul rând de binele degu-ului tău. Oferă-i hrană de bază completă și gustări din cob. Vei învăța rapid să alegi mâncarea pentru degu-ul tău, astfel încât să aibă un gust bun. Puteți alege dintre multe arome diferite, realizate cu ingrediente naturale. Dacă aveți îndoieli, contactați medicul veterinar.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Produs bun la un pret corect !
2024-07-20
Mulțumit de promptitudine și de seriozitate
pixel