Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Delicatesuri pentru cai

( numărul de produse: 3 )

Dulciuri și bomboane pentru cai - ce sunt acestea?

În prezent, pe piață sunt disponibile delicii special compuse pentru cai, în special în magazinele de accesorii ecvestre. Astfel de delicii sunt foarte diferite de dulciurile din meniul uman, așa că, dacă vrei să-ți răsplătești calul și să-l faci fericit, apelează la bomboane de cai, create având în vedere nevoile individuale ale acestor animale maiestuoase.

Caii iubesc un gust dulce, motiv pentru care mănâncă de bunăvoie, de exemplu, cuburi de zahăr și fructe. Pentru a-ți recompensa calul după ce a învățat noi trucuri, oferă-i o gustare gustoasă cu o compoziție naturală, adică bomboane pentru cai.

O gamă largă de arome vă permite să alegeți tratarea perfectă pentru montura dvs. Puteți cumpăra mai multe variante, apoi le amestecați și oferiți animalul alternativ. Datorită acestui fapt, nu se va obișnui cu un singur gust, iar varietatea va fi o atracție suplimentară pentru el.

Înainte de a cumpăra tratările potrivite pentru cai, acordați atenție compoziției - este important să nu existe coloranți artificiali, conservanți, arome sau o cantitate mare de zahăr. Delicatesele sanatoase pentru preferatele tale pot fi gasite in magazinul EuroHrana!

Băuturi pentru cai - merită să le oferiți?

Dulciurile pentru cai sunt gustări care pot fi o recompensă grozavă după un antrenament obositor și o motivație excelentă pentru dezvoltarea ulterioară. Dacă călărețul sau manevrătorul le oferă animalului cu moderație, riscul de a deveni supraponderal sau dependent este foarte scăzut.

Atât bomboanele de cai, cât și alte delicii sunt disponibile sub formă de bucăți mici, ideale pentru a fi servite cu mâna deschisă - este o modalitate sigură de a oferi hrană animalului tău, deoarece evită să fie mușcat sau ciupit de dinții de cal. Poți pune dulcele în buzunarul jachetei fără să-ți faci griji că se murdăresc - dacă sunt depozitate într-un loc uscat, nu se sfărâmă și nu lasă urme umede, lipicioase.

Dulciurile pentru cai sunt o soluție mult mai bună decât „dulciurile umane”, care pot provoca otrăviri alimentare grave la cal și chiar îi pot amenința viața.

Tratamente pentru cai - gustare după antrenament

Care sunt cele mai bune răsfățuri pentru cai după ce ați învățat trucuri obositoare? În primul rând, natural, bogat în nutrienți. Când vine vorba de gust, lasă-ți montura să decidă!

O introducere rezonabilă a mâncării pentru cai în dietă este esențială, așa că înainte de fiecare plan de antrenament, când și în ce cantitate vei oferi calului mâncărurile selectate.

Dacă ești călăreț, dar calul nu este al tău, întreabă-l pe proprietar în prealabil dacă îi deranjează calul să ofere calități speciale. De asemenea, merită să întrebați despre alimentația montului și posibilele excluderi alimentare. Când primiți undă verde, alegeți cele mai bune gustări și tratați animalul după antrenament.

Băuturile pentru cai disponibile în magazinul EuroHrana sunt o modalitate excelentă de a motiva, dar nu uitați să le oferiți întotdeauna cu moderație. Prea multe răsfățuri pot provoca dependență de gustări - atunci calul începe să le solicite foarte persistent și uneori chiar agresiv.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
5
2024-07-20
Sunt client fidel. Luna de luna comand păpică pentru pisicuțe.
pixel