Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Deparazitare

( numărul de produse: 1 )

Deparazitarea pisicilor - protejează-ți pisica de paraziți

Paraziții interni sunt o problemă periculoasă care poate afecta orice pisică. Pisicile din exterior sunt deosebit de sensibile la ele, dar se pot întâmpla și pisicilor de interior, motiv pentru care este atât de important să vă deparaziți pisica. Acest lucru ar trebui făcut foarte regulat, pentru că numai acest lucru combinat cu un produs bun vă poate proteja pisica de neplăcutul de a avea paraziți.

Există multe modalități de a fi infectat cu viermi, deoarece toți paraziții interni care pot chinui o pisică sunt denumiți în mod obișnuit. A bea apă dintr-o băltoacă, a mânca carne crudă care a fost infectată, a săpat în pământ, în cazul pisicuțelor, a băut laptele unei pisici infectate și multe altele. Este imposibil să protejezi o pisică sută la sută de pericole, motiv pentru care un preparat de deparazitare a pisicii de bună calitate este atât de important.

Oferirea de îngrijire adecvată pisicii dumneavoastră implică și îngrijirea sănătății acesteia. Tabletele pentru deparazitarea pisicilor nu sunt cele mai scumpe medicamente, dar sunt indispensabile pentru pisici, la fel ca vaccinurile împotriva bolilor. Oferă-le la intervale specifice și vei avea un însoțitor sănătos și fără paraziți, care se va bucura din plin de viață. Va fi fericit, blana îi va fi strălucitoare și corpul nu îi va mâncărime.

Agenții de deparazitare disponibili în sortimentul nostru sunt potriviți pentru pisicile care călătoresc des. Pisicile plecate sunt deosebit de susceptibile la infecție. Deparazitatorii sunt produse care merită luate în considerare dacă intenționați să luați o pisică care a trăit anterior în aer liber.

Preparat pentru deparazitarea pisicilor - din ce puteți alege?

Sortimentul nostru include produse concepute pentru combaterea multor paraziți. Simptomele teniei și viermilor rotunzi la pisici sunt foarte diverse. Blana animalului dvs. poate deveni plictisitoare și greutatea acestuia poate scădea. Comportamentul pisicii se schimbă adesea și poate avea mai puțină energie pentru a se juca. Fiecare modificare trebuie consultată cu un medic veterinar. Cu toate acestea, dacă simptomele sunt evidente și vizibile, de exemplu în cutia de gunoi, puteți decide să administrați agenți de deparazitare.

În prezent, pentru a deparazita o pisică, nu mai trebuie să consultați un medic veterinar; tabletele de viermi pentru pisici pot fi achiziționate și administrate cu succes în afara cabinetului. Deși, desigur, consultarea unui medic veterinar este întotdeauna recomandată. Merită să optați pentru el, mai ales când pisica va fi deparazitată pentru prima dată sau a avut probleme anterioare sau în cazul unei boli ale animalului de companie. În primul rând, merită să vizitați biroul pentru a examina ce paraziți au apărut la animal. Acest lucru vă va permite să alegeți preparatul cel mai performant.

În magazinul nostru veți găsi diverse produse pentru deparazitarea pisicilor. Preparatele disponibile în ofertă pot fi destinate nu doar pisicilor adulte, ci și pisicuțelor care au două luni și peste o anumită greutate și chiar și pisicilor gestante. Astfel, vei alege cel mai bun produs care va satisface cerințele tale și care va fi adaptat nevoilor pisicii tale.

Abordați această sarcină în mod responsabil - alegeți tabletele potrivite și aplicați-le la o anumită frecvență. Asigură-te că pisica ta le mănâncă pe toate. Cel mai bine este să introduceți tablete de deparazitare pentru pisica dvs. într-o masă bună - mâncarea umedă și patele de pisică sunt perfecte pentru asta. Pisica nu va simți mirosul tabletei și va pofti tratarea ei preferată, așa că nici nu va observa când o înghite. De asemenea, mâncărurile pentru pisici mici vor funcționa bine - tableta ascunsă în ele nu va fi observată de animal.

La EuroHrana veți găsi preparate sub diferite forme. Există tablete disponibile pe care le puteți împărți cu ușurință pentru a ajusta doza la greutatea animalului. Puteți zdrobi cu ușurință unele dintre ele, ceea ce vă permite să le adăugați la hrana umedă preferată a animalului dvs. de companie. Oferim și tablete care au aromă de pasăre și sunt aromate. Sunt o soluție bună pentru pisicile care chiar observă agentul în mâncare și îl sar peste.

Pentru pisicile cărora nu le plac tabletele, va funcționa un produs sub formă de pastă. Produsul este usor de administrat deoarece il puteti amesteca cu mancarea umeda. Selectarea dozei este mai ușoară datorită cântarului de pe dozator - datorită acesteia și cunoașterii greutății animalului, puteți regla cu ușurință cantitatea de deparazitant. Preparatele sunt disponibile si sub forma de picaturi - se administreaza pe ceafa. Aceasta este o soluție bună pentru animalele care miros mereu o tabletă sau pastă în mâncare, ceea ce le face să renunțe la masă. Indiferent de forma de preparat pe care o alegeți, nu uitați să cântăriți animalul. Doza este întotdeauna ajustată la greutatea corporală. O cantitate bine ajustata de preparat garanteaza o deparazitare eficienta si in acelasi timp asigura siguranta.

Oferim produse atât pentru pisici mai mici, cât și pentru cele mai mari. Doza trebuie ajustată la greutatea corporală pentru ca preparatul să funcționeze corect. Sortimentul nostru include remedii pentru paraziți pentru animale cu greutatea de la 2,5 până la 5 și 5 până la 8 kg. Sunt disponibile și produse pentru cei mai mici - sunt potrivite pentru pisoii care cântăresc 0,5-2,5 kg.

Tablete de deparazitare – luați decizia corectă

Alegerea unei tablete de deparazitare pentru pisici este foarte importantă. De unde pot cumpăra unul care să-mi mențină pisica sănătoasă și fără paraziți? Magazinul nostru online vă va ajuta să aveți grijă de starea animalului dvs. de companie și să cumpărați tablete de bună calitate într-un loc dovedit, de încredere. Dar ce ar trebui să iei în considerare atunci când le alegi?

Cel mai important lucru este bunăstarea pisicii - luați în considerare vârsta, starea, starea și greutatea acesteia. Acesta este cel mai bun mod de a determina ce tabletă are nevoie pisica ta. Dacă aveți îndoieli, cereți sfatul medicului veterinar. El îți va risipi temerile și te va ajuta să alegi cel mai bun preparat pentru pisica ta.

Consultați, de asemenea, recenziile tabletelor de deparazitare pentru pisici. Alți proprietari ai acestor animale frumoase sunt bucuroși să-și împărtășească sentimentele despre preparate și modul în care au lucrat pentru pisicile lor. De asemenea, este destul de util în găsirea medicamentelor potrivite împotriva paraziților.

Preparatele disponibile în sortimentul nostru sunt destinate combaterii diverșilor paraziți. O tabletă, o pastă sau o soluție de picătură sunt eficiente în lupta împotriva Toxocara cati sau viermi rotunzi de pisică. Remediile actioneaza asupra formelor mature si imature. Produsele ajută în lupta împotriva viermilor plati precum Echinococcus multilocularis. Datorită lor, pisica ta va scăpa și de alte viermi tenii - Dipylidium caninum. Produsele disponibile în sortimentul nostru funcționează și împotriva viermilor anchilostoma Ancylostoma tubaeforme.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10837 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Super!
2024-07-21
A fost livrată după o săptămână
pixel