Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Alergii

( numărul de produse: 20 )

De ce să cumpărați hrană veterinară pentru pisici cu alergii?

O alergie alimentară este o afecțiune care face viața unui animal mizerabilă și este cauzată de unul sau mai multe ingrediente alimentare. Are de-a face cu sistemul imunitar, care prezintă reacții violente la anumite substanțe. Cei mai frecventi alergeni alimentari sunt proteinele animale si vegetale. Alergiile pot fi cauzate de carnea de vită, lapte, ouă, pește și grâu. Pisicile suferă adesea de intoleranță alimentară și tulburări digestive, așa că ar trebui să fie limitate în alimente care conțin soia sau porumb.

Simptomele neplăcute ale alergiei alimentare apar cel mai adesea la câteva ore după consumarea alimentelor care conțin alergenul. Simptomele alergiei pot include mâncărime, zgârieturi și mușcături de blană, roșeață, alopecie și inflamație. În cazul intoleranței alimentare apar vărsături și diaree. Un animal care prezintă simptomele menționate mai sus necesită o vizită la un medic care va ajuta la eliminarea elementelor care provoacă o reacție alergică din dietă și va sfătui cu privire la alegerea hranei adecvate, care este hrana specializată pentru pisicile cu alergii.

Magazinul nostru online oferă hrană uscată pentru pisici predispuse la alergii de diferite vârste și cu nevoi fiziologice diferite. Ele ajută la minimizarea simptomelor alergice neplăcute și oferă toți nutrienții necesari pentru funcționare.

Hrană pentru o pisică cu alergii – pe care să o alegi?

Hrana pentru o pisică alergică va funcționa bine într-o dietă de eliminare și ca hrană solidă. Rețeta de mâncare specializată nu provoacă simptome negative la animale. Alimentele contine proteine ​​hidrolizate, lipsite de proprietati alergene. Ingredientul principal al produselor este carnea de rață, căprioară sau cal. Este disponibilă o versiune fără cereale a alimentelor, înlocuită cu cartofi, semințe de in sau orez.

Alimentele hipoalergenice disponibile sunt ușoare și nu îngreunează sistemul digestiv. Acizii grași polinesaturați reduc inflamația și au un efect pozitiv asupra stării pielii. Hrana pentru pisici cu alergii nu contine aditivi chimici si conservanti.

Hrana oferită pentru pisici alergice poate fi dată animalelor care suferă de inflamații ale pielii, stomacului și intestinale, care sunt legate de alergiile alimentare. Aceste alimente sunt o soluție bună pentru hipersensibilitatea alimentară, insuficiența pancreatică exocrină și hiperlipidemie.

Hrană pentru pisici cu alergii – la ce să acordați atenție?

Dieta persoanelor care suferă de alergii trebuie să fie lipsită de ingrediente alergene. Eliminarea elementelor alergene individuale este dificilă și necesită timp, așa că este extrem de important să oferi animalului tău mâncăruri specializate, hipoalergenice. Ce hrană este cea mai bună pentru o pisică alergică? Cel care se bazează pe o sursă sigură de proteine. De asemenea, alimentele pentru un animal de companie care suferă de alergii ar trebui să fie lipsite de cereale periculoase.

Hrana potrivită pentru pisicile alergice nu conține toate ingredientele care pot provoca alergii. Prin urmare, acordați atenție compoziției elementare și analitice a produsului. Cel mai bun aliment contine peptide cu greutate moleculara mica, ceea ce reduce riscul de reactii alergice. Alimentele de înaltă calitate pentru persoanele alergice conțin un complex de ingrediente care susțin funcția de barieră a pielii. De asemenea, verificați dacă mâncarea conține complecși antioxidanti care elimină radicalii liberi.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10717 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-15
Foarte ok
2024-07-14
Produse calitative. Recomand
pixel