Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Obezitate, exces de greutate

( numărul de produse: 21 )

Hrana uscata pentru pisici supraponderale

Problemele supraponderale la pisici apar cel mai adesea din cauza supraalimentarii si lipsei de exercitiu. Depășirea constantă a necesarului de energie duce la stocarea excesului de calorii sub formă de grăsime. Factorii care cresc riscul de exces de greutate și obezitate includ vârsta, sexul, predispozițiile genetice și starea fiziologică.

O greutate prea mare are un impact negativ asupra sănătății și bunăstării pisicii. Obezitatea provoacă, de asemenea, dezvoltarea de boli și afecțiuni, de exemplu diabet, degenerare articulară, hipertensiune arterială, boli ale sistemului urinar și cancer. Excesul de greutate scurtează viața, îngreunează mișcarea și afectează imunitatea scăzută a pisicii. Îngrijirea greutății corporale corecte a animalului de companie se află pe umerii proprietarului acestuia.

Unul dintre cei mai importanți factori care permit animalului dvs. de companie să slăbească este hrana dietetică pentru pisici selectată corespunzător. Magazinul EuroHrana oferă o gamă largă de hrană uscată pentru pisicile care se luptă cu supraponderalitate și obezitate, adaptată vârstei, sexului și nevoilor individuale ale animalului. Sunt disponibile în diverse dimensiuni și arome care cu siguranță vor atrage animalul dvs. de companie, având grijă în același timp de forma acestuia.

Cum funcționează hrana pentru slăbire pentru pisici?

Dacă observi că pisica ta se îngrașă periculos, decide să-ți pui animalul de companie să slăbească sub supravegherea unui medic veterinar. După o examinare amănunțită și excluderea altor probleme de sănătate, specialistul va determina rata optimă de pierdere în greutate și va selecta o dietă de slăbire adecvată. Vă va ajuta să alegeți cea mai bună hrană care va satisface nevoia animalului dvs. de nutrienți esențiali.

Cea mai bună hrană pentru pisicile obeze se caracterizează prin conținut redus de grăsimi, cantități mari de micro și macroelemente și proteine. Conține adaos de L-carnitină, condroitină, glucozamină și fibre vegetale, ceea ce vă permite să vă simțiți plin mai repede. Furnizați alimente la intervale egale, regulate și în doza adecvată. Nu-i oferi animalelor de companie gustări între mese și, dacă o faci, include-le în echilibrul tău energetic zilnic.

La pierderea în greutate a unui animal, este extrem de important să se țină cont de nevoile sale individuale în dietă, care rezultă din vârstă, rasă și starea fiziologică. Amintiți-vă că nu puteți oferi hrană pentru pisici adulte unui pisoi mic sau hrană pentru pisici juniori unei pisici senior. Mișcarea este, de asemenea, extrem de importantă în procesul de slăbire. Efectele măsurabile ale dietei vor fi aduse cu siguranță de o dietă combinată cu multă activitate fizică. Așa că încurajează-ți pisica să alerge și să se joace, iar animalul tău de companie va reveni rapid la o formă bună.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10648 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-12
,...........................................
2024-07-11
Nu se poate monitoriza stadiul comenzii pe site-ul curierului
pixel