Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Sistem digestiv

( numărul de produse: 40 )

Hrană veterinară pentru pisici cu tract digestiv sensibil

Alimentația optimă a pisicii tale este cheia formei sale bune, menținând sănătatea și starea fizică a corpului. Alegerea hranei potrivite este deosebit de importantă pentru animalele bolnave. Indiferent de rasă și vârstă, o pisică poate suferi de diverse afecțiuni neplăcute. Cele mai frecvente dintre ele sunt problemele digestive, care pot fi minimizate prin hrănirea animalelor cu hrană adecvată.

Indigestia și problemele digestive sunt unele dintre cele mai frecvente afecțiuni la pisicile adulte. Cauza acestei afecțiuni este o dietă greu de digerat, prost selectată și lipsa exercițiilor fizice. Acest lucru poate duce la vărsături, flatulență și diaree. Soluția la problemele digestive poate fi hrana veterinară selectată corespunzător pentru pisicile cu probleme intestinale.

Magazinul online EuroHrana.ro oferă hrană uscată adaptată sistemului digestiv sensibil al pisicii, care îi va satisface toate nevoile nutriționale fără a provoca reacții nedorite în organism. Hrana adecvata va regla functionarea sistemului digestiv, redand bucuria si confortul vietii animalului tau.

Cum funcționează alimentele pentru pisicile cu probleme digestive?

Hrana pentru pisici cu probleme digestive este un produs cu o reteta echilibrata care sustine buna functionare a sistemului digestiv si excretor. Forma uscată obligă animalul să mestece temeinic și încet, ceea ce afectează semnificativ digestia eficientă. Datorită adaosului de prebiotice naturale și fibre alimentare, alimentele reconstruiesc flora intestinală deteriorată și sprijină mișcarea alimentelor digerate.

Hrana gastro pentru pisici este destinata animalelor cu afectiuni acute sau cronice ale tractului digestiv. Funcționează bine atât pentru diaree, cât și pentru constipație. Previne pierderea în greutate și vărsăturile. Mâncarea bine aleasă nu irită sistemul digestiv în caz de intoleranțe alimentare și inflamații intestinale. Este potrivit în perioada de recuperare.

Datorită ingredientelor de înaltă calitate, hrana pentru pisici cu tract digestiv sensibil este foarte digerabilă. Adaosul de acizi grasi esentiali Omega 3 protejeaza mucoasa intestinala si are efecte antiinflamatorii. Prebioticele MOS și FOS contribuie la dezvoltarea florei bacteriene intestinale adecvate și la absorbția nutrienților necesari vieții. Mâncarea conține, de asemenea, electroliți și vitamine care restabilesc homeostazia după diaree de lungă durată, iar fibrele solubile îmbunătățesc peristaltismul intestinal.

Hrană pentru pisici cu tract digestiv sensibil – la ce să acordați atenție?

Schimbarea hranei cu una care se potrivește nevoilor animalului dvs. de companie poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor sale digestive. Cu toate acestea, merită să introduceți alimente noi încet și treptat. O pisică obișnuită cu hrana ei standard poate avea dificultăți în a accepta noua hrană, ceea ce poate duce la respingerea completă. Pentru următoarele câteva zile, merită să-i oferi animalului tău porții mici din noua hrană, amestecând-o cu cea anterioară și mărindu-i treptat cantitatea. Lipsa perioadei de aclimatizare poate fi o sursă de alte tulburări digestive, mai ales dacă înlocuiți hrana umedă cu hrana uscată.

Amintiți-vă că hrana adecvată pentru pisici este o sursă de energie, micro și macroelemente și nutrienți care sunt necesare pentru buna funcționare a corpului animalului. Dacă observați orice simptome tulburătoare de boală la animalul dvs. de companie, mergeți la un medic veterinar care va verifica starea de sănătate a animalului dvs. de companie și vă va ajuta să stabiliți o dietă sănătoasă, optimă și sigură folosind hrana adecvată pentru animalele cu sistem digestiv sensibil.

IdoSell Trusted Reviews
4.71 / 5.00 10817 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
Promptă
2024-07-20
Produs bun la un pret corect !
pixel